Recent comments

Friss Hírek

Íme a 3 kiszemelt

Maurizio Sarri érkezésével a Napoli kispadjára új időszámítás kezdődött, a Benítez éra lezárult és ráadásul a dél-olasz klub jelenleg a bajnokság harmadik helyén áll csak egy ponttal lemaradva a listavezető Intertől. 


A téli rövid szünetben és az átigazolási időszakban a Napoli aktívan be akar kapcsolódni a játékostranszferekbe, hogy a végelszámolásnál ott lehessen a bajnokság legjobb három csapata között. 

Ehhez Sarri szerint januárban 3 labdarúgót kellene leigazolnia a klubnak, a Bayer Leverkusen 24 éves középpályását Christoph Kramer-t, aki majdnem csak alapembere Roger Schmidt féle gárdának, de szívesen átigazolna Olaszországba, viszont 2019-ig szerződés köti a gyógyszergyári csapathoz. 


Kramer ügyben a legilletékesebb az Arsenal volt, a klub sokáig erőteljesen ostromolta a német világbajnok középpályást, de végül a klubja nem engedte el. 




A másik két jelölt André Gomes a Valencia portugál középpályása, aki a nyáron érkezett a Denevérekhez végleg a Benficából. A 22 éves labdarúgó megszerzése legalább olyan fegyvertény lenne, mint Kramer begyűjtése. 

Talán a legnagyobb esély Davy Klaassen az Ajax 22 éves támadó középpályásának megszerzésére van mód, de a négyszeres holland válogatottat a Barcelona is figyeli.

forrás: foci-live.hu