Recent comments

Friss Hírek

A Bayern mindig is a Bayern marad

A Juventus igazgatója, Beppe Marotta úgy véli, hogy nehéz ütközet vár csapatára a Bayern München ellen, s a zebramezeseknek szerencsére is szükségük lesz, ha tovább kívánnak lépni a Bajnokok Ligája legjobb nyolc együttese közé.


"Nedved ott volt Nyonban, az értékelést inkább meghagyom neki." - mondta a Bajnokok Ligája-sorsolásról  Marotta, akit az év sportigazgatójának választottak Olaszországban.

"A Bayern mindig is a Bayern marad. A bajnokságban a minőség dönt, bárki is végez az első helyen, az rászolgált arra. A Bajnokok Ligájában szerencsére is szükség van, s mikor egy ilyen sorsoláshoz érkezik az ember, reménykednie kell."

A Juventus szédületes feltámadást mutatott az olasz bajnokságban, hiszen zsinórban hatodik mérkőzését is megnyerte, s ezzel felzárkózott a negyedik helyre, mindössze hat pont távolságra a listavezető Intertől.


"A csapat, amely pályára lép, a klubot képviseli. A szezon elején felelősséget vállaltunk. Amikor igazgató az ember, tisztában kell lennie ezzel, s nem befolyásolhatja semmi.

Megújulási politikát valósítottunk meg, lezártunk egy győztes időszakot, s úgy döntöttünk, hogy tíz játékost is kicserélünk a huszonnégyből, ami nem egyszerű dolog.

Egy olyan játékos, mint Paulo Dybala nem tudhatta, hogyan kell játszania a Juvénál. A klub elhárít minden nehézséget, hogy segítse és támogassa azokat, akik a pályára lépnek."

forrás: juventuz.blog.hu