Recent comments

Friss Hírek

A Juventust kell legyőzni a scudettóért

Az Inter egykori elnöke, Massimo Moratti véleménye szerint csapata valóban rendkívül erős, azonban a Juventust nem szabad leírni, mivel a torinói együttes a nerazzurro csapat legfőbb ellenfele a bajnoki cím tekintetében.


Az Inter négy ponttal vezeti a bajnokságot a hétvégi fordulót követően, amelyen a milánói együttest követően négy csapat egymással mérte össze tudását.

„Tökéletes hétvége volt az Inter számára?” - elmélkedett a La Gazzetta dello Sport riportjában a sokat látott szakember.

„Úgy tűnik, azonban jobban örültem volna egy döntetlennek a Juventus-Fiorentina mérkőzésen.

Hogy a Juventus lenne a legveszélyesebb ellenfél? Igen, mivel a bajnokság második felében otthon játszanak az összes jelentős csapattal.

A többi csapat nem adja fel a harcot, azonban a Juventus azért nyert, mert rendkívül erős csapat. A bajnokság első felében minden ellenük szólt, azonban visszatértek. Veszélyesebbek, mint valaha, mivel sokkal inkább hozzászoktak a győzelemhez, mint a többiek. De véleményem szerint tisztelnek minket, mivel az Inter valóban nagyon erős csapat.

Ebben a keret tele van erős játékosokkal, és kiváló cserepad áll rendelkezésre, ami önbizalmat ada a keret többi részének és a szurkolóknak.

A játékosok tehetségesek, és Roberto Mancini is tehetséges. Ráadásul jelenleg jó futballt is mutat a csapat.” - zárta a dicséretek sorával az interjút a számos sikertelen évet maga mögött tudó klub tiszteletbeli elnöke.

forrás: juventuz.blog.hu