Recent comments

Friss Hírek

A Torino jó csapat

Eusebio Di Francesco, a Sassuolo edzője nehéz mérkőzésre számít a ma esti Torino elleni összecsapáson. 


A két csapatot mindösszesen négy pont választja el egymástól a tabellán, ezért kiélezett küzdelem várható. Vagy inkább egy országos x? 

Di Francesco reményét fejezte ki a mai sajtótájékoztatón azzal kapcsolatban, hogy a legutóbbi, Sampdoria elleni magabiztos győzelem elegendő pluszt képest adni a játékosainak.

“A Torino jó csapat, melyet ráadásul egy olyan remek edző irányít, akire felnézek. Minden tiszteletem az övé, számomra a jelenlegi olasz edzők közül ő az egyik legjobb” – dicsérte kollégáját, Giampiero Venturát.

“A nyári mercato ideje alatt a csapat hosszútávú tervei vonatkozásában fontos és jó döntéseket hoztak. Hasonló játékospolitikát folytatnak, mint mi itt a Sassuolónál. Szeretnek a fiatal olasz játékosokra építeni.”

“Fontos mérkőzés lesz a szombati. Ha sikerrel járunk, akkor az azt jelenti, hogy jó útra léptünk és konzerválni tudtuk a jó formánkat. Ez pedig a legfőbb célunk jelenleg. Az utóbbi időben hullámzó teljesítményt nyújtottunk, meccsről meccsre változott a játékunk. Ma este a csapatomtól azt akarom látni, hogy ugyanaz az agresszivitás, labdaszerzési vágy és maximális koncentráció jelenik meg a játékunkban, melyet a múlt heti Sampdoria elleni összecsapáson már tapasztalhattunk” – fejtette ki véleményét Di Francesco.

A 46 éves edző azonban nem akart válaszolni egyik olyan újságírói kérdésre sem, mely a téli mercatót taglalta. Indoklása szerint ezekről majd akkor fog beszélni, ha aktuális lesz.

forrás: azzurri.co.hu