Recent comments

Friss Hírek

Morata hosszabbított

A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy meghosszabbította spanyol támadója, Álvaro Morata szerződését, s a játékos 2020 június 30-ig kötelezte el magát a torinói zebramezeseknél, azonban a Real Madrid visszavsárlási opciója valószínűleg továbbra is érvényben marad.


Morata előző szerződése egy esztendővel korábban, 2019-ben járt volna le, azonban a felek most további egy szezonnal megtoldották a kontraktust.

"Álvaro Morata meghosszabbította szerződését a Juventusszal. A spanyol támadó, akinek korábbi szerződése 2019-ben járt volna le, új, 2020 június 30-ig érvényes szerződést írt alá a zebramezesekkel." - szól a Juventus szűkszavú hivatalos közleménye a klub honlapján.


A Real Madridtól tavaly nyáron érkezett támadó a Juventust egészen a Bajnokok Ligája berlini fináléjába röpítő tavaszi menetelés egyik kulcsfigurája volt, azonban az új szezonban egyelőre sikertelenül keresi formáját, többnyire csak csereként kap lehetőséget, s fájdalmas gólszerzési lehetőségeket hagyott kihasználatlanul a Sevilla elleni mérkőzésen.

A szerződéshosszabbítás részletei egyelőre ismeretlenek, de az olasz sajtó vélekedése szerint a Real Madrid továbbra is megtartotta visszavásárlási opcióját egykori játékosára.

forrás: juventuz.blog.hu