Recent comments

Friss Hírek

Szemet vetettek Darmianra

A Juventus általános igazgatója, Giuseppe Marotta Angliába utazik annak érdekében, hogy találkozzon a Manchester United vezetőségével, és egyeztessen velük a nyáron Angliába szerződött Matteo Darmian ügyében.


A nyáron FC Torino csapatától igazolt huszonhatéves védő kiválóan mutatkozott be az Old Trafford gyepén, azonban az utóbbi hónapokban teljesítménye alábbhagyott.

Sérülések és a formaingadozás miatt korlátozott lehetőség adódott Matteo Darmian előtt a játékra Louis van Gaal vezetése alatt, és olaszországi források szerint a Juventus megpróbálja kihasználni a felmerülő alkalmat.

A hírek szerint Giuseppe Marotta a napokban Manchesterbe repül az olasz válogatott leigazolása érdekében. Az esetleges ügylet eredetileg kölcsönszerződésben valósulna meg, majd az Öreg Hölgy tizenegymillió font körüli összegért opcionálisan megvásárolhatja a futballistát.

Védőkkel kapcsolatban további fejlemények is nyilvánosságra kerültek, melyek szerint a Napoli tovább próbálkozott Daniele Rugani megszerzése érdekében, és nemrégiben huszonötmillió eurót ajánlott a futballistáért az ItaSportPress beszámolója szerint.

Mindazonáltal az ajánlatot határozottan elutasította a Juventus vezetősége, ezért a Napoli a jövőben egy másik védőt vesz célba, ez pedig nem más, mint az FC Torino csapatánál futballozó Nikola Maksimovic, akiért tizennyolcmillió eurót adnának a dél-olaszországiak.

forrás: juventuz.blog.hu