Recent comments

Friss Hírek

Már télen rendelkezésre áll a büdzsé komoly nevek megszerzésére?

Friss hírek szerint a Juventus januárban akár hatvan millió eurót is elkölthet januárban a csapat megerősítésére, a kiszemeltek között pedig megtalálható a Borussia Dortmundot erősítő İlkay Gündogan, valamint a Monaco mezében futballozó Joao Moutinho.


A Tuttosport a mai számában arról tájékoztatta olvasóit, hogy a klub jelentős összeget szán a téli átigazolási időszakra a középpálya megerősítése érdekében.

A korántsem a megbízhatóságáról híres sportlap értesülése szerint az új igazolások végrehajtására hatvanmillió eurót szán a vezetőség, így ambiciózusabb célpontokra is kivethetik a hálójukat az átigazolásokért felelős szakemberek.


A huszonötéves İlkay Gündogan neve már sokszor felmerült az Öreg Hölgy kapcsán, a Tuttosport szerint pedig a gelsenkircheni születésű, a középpálya számos posztján bevethető játékos továbbra is első számú célpontja a vezetőségnek.

A másik kiszemelt a huszonkilencéves portugál válogatott, Joao Moutinho, aki az esetleges B-tervet testesíti meg az Öreg Hölgy számára, mivel a klub mindenképpen nemzetközileg elismert futballistával kíván erősíteni.

forrás: juventuz.blog.hu