Recent comments

Friss Hírek

Jól kell kezdenünk a Verona ellen

Sinisa Mihajlovic, a Milan vezetőedzője megtartotta sajtótájékoztatóját a vasárnapi meccs előtt.


“Kitűztünk magunk elé egy célt és az elmúlt hónapok alapján azt tudom mondani, hogy jó úton haladunk. Az elmúlt 8 mérkőzésükből mindössze 1-et veszítettünk el, azt is idegenben a Juventus ellen. Azonban az utóbbi néhány meccsünkön nem tudtunk sok gólt szerezni. Ebből a szempontból javulnunk kell. Múlthéten pontokat vesztettünk a Carpi ellen, ez a mi hibánk. Nem szabad megismételnünk annak a mérkőzésnek az első 20 percét. Erős kezdésre van szükségünk a Hellas Verona ellen. Meg kell találnunk a következetességet az eredményeinket tekintve. A játékosok tisztában vannak azzal, ha nem nyújtanak 100 százalékot, akkor nem tudjuk legyőzni az úgynevezett kisebb csapatokat.” – mondta Mihajlovic.

“De Jong? Mindig jól teljesített az edzéseken és nagyra értékelem. Felépült sérüléséből és most újra egészséges. Én hozom meg a döntéseket és vállalom a felelősséget. Bacca? Ő egy profi, akinek továbbra is keményen kell dolgozni. Bacca a Sampdoria ellen átadta Niangnak a büntetőt és bebizonyította, hogy csapatjátékos. Engedélyeztük neki, hogy elutazzon Spanyolországba a Sevilla BL meccsére. Balotelli? Gyógyulóban van és ismét a csapattal edzett. Jól van, de még nem áll készen. Fontos játékosa a csapatnak és ha visszatér, akkor több variációs lehetőségünk lesz támadásban és veszélyesebbek leszünk.”

“De Sciglio? Pénteken külön edzett. Egy kisebb problémával kell szembenéznünk, hiszen csak 2 szélsővédő bevethető. Berlusconi? Mindig is kiváló volt a kapcsolatom vele. Jobban szeretek személyesen beszélni vele, mint telefonon. Nyilván mindannyian boldogabbak vagyunk, ha nyerünk. Beszéltem az elnökkel az átigazolási piacról és sok más dologról is.”

A Milan vasárnap délután 15:00-kor fogadja a Hellas Veronát.

forrás: acmilan.hu