Recent comments

Friss Hírek

Bízom Ballardiniben!

Maurizio Zamparinit az év sportszemélyiségének választották a 10. Mister fesztiválon, amely minden évben egyszer kerül megrendezésére. 


A fókuszban a sport és annak a támogatása szerepel. A sűrű edző váltogatásairól ismert klubelnök a sportért tett munkássága elismeréseként bizonyult érdemesnek a díjra. Az AIAC( Labdarúgó Edzők Olasz Egyesülete) szavazott a díjról-a direttore javára. 

Pénz és szenvedély

“- Boldog vagyok, hogy itt lehetek. Köszönöm ezt a díjat, hiszen nagyon fontos a kapcsolatom a sporttal. Ez visszaidézi azokat az időket számomra, amikor Seveglianóban játszottam fiatalkoromban. A futball világából ez az emlékem a legkedvesebb, hiszen ott velem elszánt amatőrök játszottak, nem pénzéért, hanem szenvedélyért, a játék öröméért! ”

Töretlen bizalom az edzővel szemben

Vasárnap idegenben 2-0 arányú vereséget szenvedett a Sampdoria otthonában az együttese. Ezzel kapcsolatban kérdezték az elnököt. “-Kikaptunk, de maximálisan bízom Ballardiniben. Tegnap három büntetőt nem ítéltek meg a javunkra, ez nagy hiba volt. Nem játszottunk jól, sajnálom nagyon. Januárban mindenképpen megerősítjük a csapatot, főként a támadó részleg szorul erősítésre. Előre kell lépnünk, ez nem vitás!”

Nézz a szemembe

“-Nagy álmom az iskolai futball fejlesztése, hogy minél több gyerek szeresse a labdarúgást. Olyan környezet, ahol a gyerekek újra megismerjék a rég elvesztett értékeket. Ismerjék meg milyen a szív és szenvedély a tanuláson és a sporton keresztül. Szeretnénk, hogy a fiatalok a mi és egymás szemébe nézhessenek”

Addig is lesz dolga bőven a Misternek a téli szünetben, hiszen imádott csapata a Serie A 16. helyén áll, közel a kieső helyekhez. Kíváncsian várjuk a fejleményeket…

forrás: azzurri.co.hu