Recent comments

Friss Hírek

Az Európa-liga legjobbjai akarunk lenni”

Maurizio Sarri, a Napoli edzője szeretné, ha csapata az esti Legia Warszawa elleni Európa-liga mérkőzésen hasonló teljesítményt nyújtana, mint eddig. 




A nápolyiak az idei csoportmérkőzéseiken magabiztosan játszottak, melynek eredményeképpen mind az öt mérkőzést megnyerték.

A Napolinak – mivel már továbbjutott a csoportból – az esti mérkőzés csupán formalitás, ezért Sarri mester pihentetni tudja a fontosabb játékosait a hétvégi Roma elleni összecsapásra.

“A mai mérkőzés egyetlen motivációja számunkra, hogy az Európa-liga eddigi rövid történelmének legjobb továbbjutó csapata legyünk. Ezzel párhuzamosan persze a rotálásról is fog szólni ez az összecsapás” – mutatott rá a célokra Sarri.

“Az Európa-liga legjobbjai akarunk lenni, akik a legjobb számokkal büszkélkedhetnek. A mai modern labdarúgás már erről szól, a számokról” – erősítette meg előbbi mondandóját egy újságírói kérdés nyomán.

A sajtó képviselői természetesen nem csak a mai mérkőzésről kérdezték a nápolyiak edzőjét, hanem szóba került a hétvégi bolognai fiaskó is.

“Mondanom sem kell dühös vagyok. Legfőképpen azért mivel nem tudtok játszani a saját játékunkat, mely eddig nagyon eredményes, sikeres volt. A problémát abban látom, hogy a játékosaim rossz hozzáállással mentek ki a gyepre. Azt azonban el kell ismernem, hogy az én fejemből is hiányzott az elmúlt fordulókban tapasztalható koncentráció. A vereséget mindig is elfogadtam, de csak abban az esetben, ha a saját játékunkat játszottuk” – értékelte a hétvégi Bologna elleni 3-2.es vereséget.

forrás: azzurri.co.hu