Recent comments

Friss Hírek

Dzeko elnézést kért a piros lapjáért

Hosszú-hosszú idő után végre újra meccset tudott nyerni tegnap délután a Roma, a Farkasok odahaza győzték le 2-0-ra a jelentős gödörben lévő Genoát. 


Tették mindezt annak ellenére, hogy a 75. percben, 1-0-s állásnál Dzeko butasága igen nehéz helyzetbe hozta őket. 

A bosnyák csatár ugyanis nehezen viselte el, hogy Andrea Gervasoni játékvezető nem ítélt meg neki egy szerinte teljesen egyértelmű 11-est, és az eset után keresetlen szavakkal illette a játékvezetőt (a hírek szerint egy stílusos angol kifejezés, a “fuck off” volt az ominózus mondat), amiért az rögtön kiállította őt.
Dzeko a jelek szerint lehiggadt kissé és megbánta tettét, tegnap este ugyanis Instagramján kért elnézést a játékvezetőtől és a szurkolóktól.

“Nagy győzelem ma este! Néhány rossz eredmény után nagyon fontos volt, hogy egy győzelemmel fejezzük be ezt az évet. A következő évben újra együtt kell majd folytatnunk, mert csak így  érhetünk el nagy dolgokat! Végül szeretnék mindenkitől elnézést kérni a piros lapomért, a viselkedésem nem volt jogos. Nem fog újra megtörténni! Kellemes karácsonyt mindenkinek!” – fogalmazott Dzeko, akinek azért a teljesítményével sem lehetnek maradéktalanul elégedettek Rómában, hiszen 19 eddigi tétmeccsén mindössze 5-ször volt eredményes a bosnyák.

Dzeko szerencséjére az esetre végül nem fázott rá a Roma, mivel az utolsó percekben Vainqueur remek beadásából a fiatal Sadiq Umar fejelt gólt, beállítva ezzel a 2-0-s végeredményt.