Recent comments

Friss Hírek

Az Inter nem csak Icardi

“A változtatások jót tesznek a játékosoknak, Icardi csak két mérkőzést hagyott ki a 15-ből eddig az idei szezonban.”-nyilatkozta Mancini, aki néhány furcsának mondható változtatással küldte csapatát pályára, de végül őt igazolta a döntés.


“Mindenki jól teljesített. Vezetjük a táblázatot ma este, nem látom bármi okát annak, hogy taktikát váltsunk.”

Az újságírók főleg Ljajicról és Icardiról kérdezték az olasz mestert, ő pedig egyértelműen kijelentette, nem csak róluk szól a Nerazzurri, főként az argentin csatárra célozva ezzel.

“Az Inter edzője vagyok, nem pedig Icardié és Ljajicé. Sok fantasztikus támadónk van, ők is megérdemlik a játéklehetőséget. Hiszem, hogy Icardi és Ljajic tud együtt játszani, de figyelembe kell venni a csapatot, mások is megérdemlik a játékot.”

“Icardi tudja, ha bekerülünk a Bajnokok Ligájába, nagyon fontosak lesznek majd a góljai, ez azonban nem jelenti azt, hogy néhány alkalommal nem ülhet a padra.”

A mester annál is inkább merészet húzott Icardi padoztatásával, mert az argentin kissé el van maradva a gólokkal az idei szezonban, így többen gondolják, hogy mindig játszania kell ahhoz, hogy megtalálja igazi önmagát.

forrás: azzurri.co.hu