Recent comments

Friss Hírek

Fabregas januárban érkezhet Pogba helyett

Olasz források szerint a Juventus kiváló helyzetben van a Chelsea sztárjának, Cesc Fabregasnak a januári leigazolása tekintetében, akivel a vezetőség a Paul Pogba távozása nyomán keletkezett lyukat kívánja betömni.


A huszonnyolcéves spanyol válogatott már nem élvezi a Chelsea szurkolók kegyét, akik kifütyülték a futballistát, mivel véleményük szerint a játékos volt az egyik felbujtója a Jose Mourinho távozását célzó akciónak.

A szurkolók kifütyülték a játékost a Chelsea 3-1-es győzelme során, amelyet a tőkegazdag klub a Sunderland fölött aratott, a nézők pedig egyértelműen kifejezték rosszalló véleményüket vele és Diego Costával szemben.

A középpályás nem képezte a keret részét a Manchester United elleni tegnapi találkozón, mivel betegséggel küzdött, és olasz beszámolók szerint két olasz nagy csapat fel is figyelt a futballistára.


Az olasz bajnokságot vezető Inter Milan állítólag tizennyolcmillió fontos ajánlatot készít elő a spanyol játékos átigazolása érdekében, számol be a Corriere dello Sport.

Mindazonáltal a milánóiaknak nem lesz egyszerű megszerezniük a futballistát, mivel a Juventus is érdeklődik a középpályás iránt, és az olasz bajnoknak várhatóan pénzügyi nehézséget sem okozna a futballista kivásárlása, mivel komoly bevételre számíthatnak januárban.

A bevételi forrás feltehetően Paul Pogba januári értékesítése lenne, bár a francia ügynöke legutóbb még arról beszélt, hogy védence nyárig mindenképpen Torinóban marad.

A Barcelona január negyedikétől ismét igazolhat, és várhatóan Luis Enrique ki is használja majd a piaci lehetőségeket. A katalán klub már a nyáron megvásárolta volna a huszonkétéves Paul Pogbát, azonban a Juventus hajthatatlan volt az ügyben.

Cesc Fabregast a francia válogatott közvetlen helyettesének szerződtetné a vezetőség, amely realistán áll Paul Pogba klubnál tartásának kérdéséhez, kész már felkészülni az esetleges távozásra, és további játékosokkal megerősíteni a középpályát a sorozatban ötödik bajnoki cím megszerzése érdekében.

forrás: juventuz.blog.hu