Recent comments

Friss Hírek

Roma-Inter: játékoscsere a láthatáron?

Ljajic a Románál eltöltött időszakot követően, bár rendre a padon kezdett új csapatánál, az utóbbi hetekben nagyon ráérzett a játékra az Inter támadójaként.


Mivel Salah és Gervinho mellett általában nem férne be a római kezdőbe, a Farkasoknak nem áll szándékukban visszahozni őt a kölcsönszerződés lejártával, azonban kihasználnák a helyzetet és elhoznának érte valakit Milánóból.

Kiszemeltjük nem más, mint Juan Jesus, Mancini több poszton is bevethető, rutinos brazil védője. Egyes jelentések szerint érte minden további nélkül megválna az újra játékba lendülő Ljajictól a fővárosiak vezetősége.

A helyzet azonban nem egyszerű, hiszen még ha egyre jobban számítanak is a fiatal szerb támadó szolgálataira az Internél, Juan Jesus talán a csapat legminőségibb cseréje , ha a védelemről van szó, hiszen középen és a széleken egyaránt jól érzi magát, így Mancini nem szívesen engedné őt el a kispadról.

A tény azonban, hogy Juan nem számíthat sok játékra Medel, Murillo és Miranda mögött, talán őt magát is távozásra készteti, a Roma pedig ideális célpont lehetne számára, hiszen Sabatiniék Rüdiger személyében talán mégsem találták meg a védelem másik alappillérét Manolas mellé, Castan állapota pedig még mindig nem tökéletes, így a folyamatos játékra ő sem számíthat. A Maicon-Torosidis kettős pedig talán egyre inkább kevés a védelem jobb szélére, így Juan ott is több lehetőségre számíthatna.

Thohirék egyébként 11 milliót kellene, hogy fizessenek Ljajicért, ha meg szeretnék majd vásárolni, és mivel az olasz média szerint egyre komolyabban gondolják például Lavezzi megszerzését, csínján kell majd bánniuk a milliókkal.

forrás: azzurri.co.hu