Recent comments

Friss Hírek

Mihajlovic sorsa a következő két meccsen dől el

Elképzelhető, hogy a klubvezetés meneszti a kispadról Sinisa Mihajlovicot, amennyiben a csapatnak nem sikerül megnyerni a következő két mérkőzést.

 
Silvio Berlusconi, a klub tulajdonosa rendkívül dühös volt az újabb kínos döntetlen miatt – számolt be erről a Corriere dello Sport. Mint ismert, a piros-feketék vasárnap 1-1-es döntetlent játszottak a győzelem nélkül az utolsó helyen álló Hellas Verona ellen. Azt megelőzően pedig az utolsó előtti Carpival ikszelt a csapat.

A Tuttosport jelentései szerint Berlusconi a közelmúltban azt a célt tűzte ki a Mihajlovicnak, hogy az év utolsó 4 bajnoki mérkőzésén 12 pontot kell szerezni. Ez a szám legfeljebb 8 pont lehet, ha a piros-feketék legyőzik a Frosinone csapatát. Az olasz lap hozzáteszi, amennyiben a Milan nem nyeri meg a soron következő két mérkőzését, akkor erősen veszélyben lesz Mihajlovic állása. A rossoneri egyébként csütörtökön a Sampdoriával játszik az Olasz kupában, majd a hétvégén az újonc Frosinone lesz az ellenfél a Serie A-ban.

A Corriere dello Sport szerint a Milan vezetősége még nem vizsgálja hivatalosan a szerb edző menesztését, de néhány név már szerepel a lehetséges utódok listáján, nevezetesen Cristian Brocchi, Marcello Lippi, Mauro Tassotti, Cesare Prandelli, Luciano Spalletti és Francesco Guidolin.

forrás: acmilan.hu