Recent comments

Friss Hírek

A Fáraó lehet a kulcs Candreva szerződtetéséhez

Olasz sajtóértesülések szerint a Milan élénken érdeklődik Antonio Candreva iránt és nem kizárt, hogy Stephan El Shaarawy is része lesz az üzletnek.

 
Állítólag a vezetőség januárra tervez egy nagy igazolást és a CorSera tudni véli, hogy a Lazio jobbszélsője, Antonio Candreva lesz az. 

Az átigazolást megkönnyítheti, hogy a két klub között nagyszerű a kapcsolat. Azonban a fővárosiak elnöke, Claudio Lotito nem adja olcsón Candrevát, aki a Milan vezetősége szerint tökéletes lenne a középpálya jobb szélére.

Az olasz válogatott játékos iránt az FC Barcelona is érdeklődik és az ára 30-35 millió euró.

A Milan szeretné csökkenteni Candreva árát és ezért hajlandó lenne bevonni Stephan El Shaarawyt az üzletbe – állítja a Tuttosport. Mivel a francia élvonalban szereplő Monaco nem kíván élni a Fáraóra szerzett kötelező opciójával – amitől egyébként egy meccs választja el – ezért már a télen felbonthatják a kölcsönszerződést. Ebben az esetben El Shaarawy visszatérne Milánóba.

Eközben a Fiorentina és a Genoa is érdeklődik a 23 éves támadó iránt. A firenzei együttes Giuseppe Rossit szeretné pótolni, míg a genovaiak kölcsönajánlatot fontolgatnak. Továbbá a Tuttosport hozzáteszi, hogy El Shaarawy mellett Alessandro Matri is része lehet a Candreva-biznisznek. Matri jelenleg kölcsönben szerepel a Lazio csapatában.

forrás: acmilan.hu