Recent comments

Friss Hírek

Edzősködés? Még alszom rá egyet

A Juventus csapatkapitánya, Gianluigi Buffon bevallotta, nem biztos abban, hogy visszavonulása után edzősködésre adja a fejét.


A hálóőr sosem rejtette véka alá azon törekvését, hogy a 2018-as világbajnokságon is vele kezdődjön az olasz válogatott névsora, azonban az már korántsem egyértelmű számára, hogy az utána következő időszakban mit fog csinálni.

"Hogy szeretnék-e a Juventus edzője lenni?" - kérdezett vissza Gigi, egy gyerekek részvételével tartott beszélgetésen.

"Vannak ötleteim, mit szeretnék csinálni pályafutásom végeztével. Mindenképpen a futball közelében maradnék, azt azonban még nem tudom, milyen szerepben." - folytatta.


Buffont hosszú karrierje legbüszkébb pillanatairól is kérdezték, hiszen a játékos éppen húsz évvel ezelőtt debütált a Serie A-ban a Parma kapusaként.

"Karrierem legbüszképp pillanatai? Sorolom: bemutatkozásom az első osztályban, az első válogatottságom, az első Scudettóm, amikor megnyertük az UEFA Kupát a Parmával és természetesen a tökéletes meccs a Real Madrid ellen 2003-ban. De hogy ne menjek olyan messzire, a Juventus zsinórban megnyert négy bajnoki címe is ide tartozik.

"Hogy éreztem-e valaha is késztetést arra, hogy a kapuból kimozdulva, a mezőnyben segítsem a csapatot gólt szerezni? Néha. Azonban nyilvánvaló, hogy ezt nem tehetem meg." - fejezte be viccelődve Buffon a beszélgetést.

forrás: juventuz.blog.hu