Recent comments

Friss Hírek

Két új igazolás januárban

Maurizio Sarri vezetése alatt a Napoli második helyen zárja az őszt, egy ponttal az Inter mögött, sokak szerint pedig egy, esetleg kettő új igazolással végképp Scudetto-favoritnak számítana a csapat Manciniék mögött. 


Erről kérdezték a nápolyiak elnökét.

“Ha egy remek játékos elhagyná a klubját januárban, hogy a Napoliba jöjjön, ám legyen. De nem lesz egyszerű.”-kezdte ADL.

“Két igazolást szeretnék, de ha sikerülne egy harmadik, mert júniusban nagy szükség lenne rá, az lenne a legjobb.”

“Ami azonban nem tetszik, az az, hogy ha júniusra bejelentesz egy igazolást januárban, azt a szurkolók azt nem veszik figyelembe, amikor eljön a nyár.”

“A múltkor megtetszett egy játékos, de azt mondták, júniusig nem lesz eladó, így azt feleltem: ‘Akkor szerezzék meg júniusra!’”

“Erre a stáb azt felelte: ‘és a másik?’ -mire én: ‘Szerezzétek meg mindkettőt’, erre viszont nincs lehetőségünk, ami elég gáz.”

“[A sportigazgató] Giuntoli és én több alkalommal is egyetértettünk abban, olyan magas szintre érkeztünk, hogy nagyon nehéz még jobbá tenni a csapatot.”

“Ezzel együtt még mindig vásárolnunk kell!”-mondta az elnök, kihangsúlyozva a tényt, hogy új nevekkel bővül majd a Napoli gárdája télen.

Amikor a San Paoloról kérdezték, De Laurentiis így felelt:

“Megpróbáljuk újramodellezni számos funkcióval, ha a polgármester engedi.”

“Szükség van néhány felszerelésre, amivel nem csak 90 perc erejéig tudjuk szórakoztatni a nézőket, ezzel pedig csökkenthetnénk a karbantartási költségeket.”

forrás: azzurri.co.hu