Recent comments

Friss Hírek

Pozitív jeleket látok a csapaton

Rudi Garcia kijelentette, az egységet és összetartást, amit a játékosokon most lát, mindenképpen pozitív jel a jövőre nézve.


A fővárosi csapat a legutolsó 3 meccsét nem tudta megnyerni és a két utolsón kikapott a Barcelonától és az Atalantától.

"Kimegyünk és keményen dolgozunk."- mondta Garcia a Torino elleni meccs sajtótájékoztatóján.

"Csak éppen úgy, ahogy vasárnap is tettük. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el. Az elmúlt éjszaka összetartáson voltunk, a játékosok úgy döntöttek, hogy szerdán együtt vacsoráznak. Ez nagyon pozitív jel."

"Ez is azt mutatja, hogy a csapat egységes, összetartó és mindent meg akar tenni azért, hogy elérje a célját."

A volt Roma játékos, Nicolas Burdisso azt nyilatkozta, hogy a Románál nem jó a kultúra és Totti nem igazi vezér.

"Ha a kemény munkának nem lenne kultúrája, akkor nehezen végeztünk volna kétszer is a második helyen. Olvastam pár dolgot Tottiról és De Rossiról is, de nekem ők továbbra is igazi bajnokok. Nem véletlenül lettek világbajnokok."

"Jelenleg csak a torinói meccsel foglalkozom, a többi nem érdekel. Ma mindent ki kell adnunk magunkból. Gervinho meggyógyult, Castan készen áll a játékra és aki nem egészséges, az a gyengélkedőn van. Egyedül Totti és Salah hiányoznak, Maicon pedig eltiltott."

"Azt akarom, hogy mindeki 100%-ban koncentráljon a meccsre. Castan? Nagyon sokat fejlődött, de sajnos nem úgy megy a dolog, hogy kihagysz egy évet és aztán amikor visszatérsz egyből 100%-os állapotban leszel. Nagyon motivált és tudják, hogy én mit gondolok róla, lassan nyeri vissza a formáját. Nehéz az Atalanta elleni meccsét kommentálni, az egy rossz meccsünk volt, ezért nem szeretnék kiszemelni senkit."

"Most azt várom, hogy mindenki mindent kiad magából, küzdeni fog és megfelelően harcias lesz. Ez fog segíteni abban, hogy kevesebb gólt kapjunk, mi pedig folytassuk a gólgyártást. A védekezést jobban meg kell oldanunk."

Az Atalanta elleni meccsen Szczesny helyett De Sanctis védett és a hírek szerint azért, mert a lengyel kapust cigarettázáson kapták a Barca meccs után, így most egyelőre nem tudni, ki áll majd a kapuban.

"Szombaton lesz egy kapusunk. Két jó kapus áll a rendelkezésemre, akik különböző karakterisztikával rendelkeznek. Mindkét játékosban maximálisan megbízom, ennyit tudok csak mondani."

"Tudjuk, hogy tényleg a legjobb játékunkra lesz szükség a jó eredmény eléréséhez." 


forrás: asroma.hu