Recent comments

Friss Hírek

A Torino elleni vereségünk jókor jött

Szombaton a Bologna folytathatja tovább a bajnoki menetelését, mely az után kezdődött, hogy Roberto Donadoni átvette a karmesteri pálcát.


A Napoli elleni hazai siker vajon kényelmessé tette a bolognaiakat, vagy olyan erőt adott, mely a Genoa ellen is elég lesz?

Donadoni úgy véli, hogy csapata nem botolhat meg szombati riválisuk ellen. Az ősz mester ugyanis azon a véleményen van, hogy ez a mérkőzés lesz a valódi fokmérője az ő munkájának.

“A Torino elleni vereségünk jókor jött. Rámutatott arra, hogy melyek azok a területek, ahol fejlődnünk kell” – értékelte Donadoni a Bologna legutóbbi idegenbeli mérkőzését.

“A meccs első percétől az utolsóig maximálisan kell koncentrálnunk. Egy olyan masszív csapathoz látogatunk, mely igen eltökélt: egyrészt törekednek arra, hogy megtalálják a jó formájukat, másrészt ugyanaz hajtja őket, mint minket, hogy elszakadjunk a tabella alsó részétől.”

“A jelenleg elfoglalt pozíciónk a tabellán és a bajnokság mostani szakasza mondatja velem azt, hogy nem hullajthatunk el egyetlen felesleges pontot sem. A Genoa elleni mérkőzés ezért lesz fontos számunkra, mert megmutathatja azt, hogy mennyire tudnak a játékosaim nyomás alatt is teljesíteni” – értékelte csapata helyzetét Donadoni.

“Emanuel Giaccherini nélkülözhetetlen játékos. Beszéltem vele, és mondtam neki, hogy türelmesnek kell lennie az optimális felépülése miatt. Ha ez azt jelenti, hogy plusz egy héttel később térhet vissza, akkor ennek kell történnie, hogy abszolút egészségesen legyen elérhető számomra” – fejtette ki véleményét sérült játékosáról egy újságírói kérdésre.

forrás: azzurri.co.hu