Recent comments

Friss Hírek

A Paris Saint-Germain legyőzte az Intert

Nemzetközi felkészülési mérkőzésen a francia bajnokság éllovasa, a Paris Saint-Germain Dohában 1–0-ra legyőzte a Serie A-t vezető Intert.


Nem mondhatni, hogy a legerősebb felállásukban játszották volna végig a meccset a csapatok, a párizsiaknál például egy perc sem jutott a Di María, David Luiz, Cavani, Lavezzi, Pastore, Thiago Motta, Thiago Silva fogatnak, de Ibrahimovic is csak a 64. percig volt a pályán.

A mérkőzés az első félidő végén dőlt el, Verratti indítása után Augustin gurított Handanovic mellett a jobb alsó sarokba.


NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Inter –Paris Saint-Germain 0–1


Inter: Handanovic (Carrizo, a szünetben) – Montoya (Nagatomo, a szünetben), D'Ambrosio (Gravillon, 84.), Ranocchia (Dimarco, 65.), Santon (Baldini, 65.) – Brozovic (Gyamfi, 65.), Kondogbia (Correia, 65.); Perisic (Manaj, 60.), Ljajics (Popa, 65.), Biabiany (Medel, a szünetben) – Jovetics (Gnoukouri, 65.)

Paris Saint-Germain: Trapp (Douchez, 65.) – Van der Wiel (Marquinhos, a szünetben), Aurier (Maxwell, 76.), Kimpembe, Kurzawa – Stambouli, Verratti (Nkunku, 65.), Rabiot – Augustin, Ibrahimovic (Moura, 65.), Matuidi (Ogenda, 65.)


Gólszerző: Augustin (45.)


forrás: NSO