Recent comments

Friss Hírek

A Scudetto igazi várományosa az Inter

Hétfőn a Napoli hazai pályán győzte le az Intert, mellyel a dél-olasz csapat átvette a vezetést a Serie A-ban. 


A helycsere kapcsán a Milan korábbi edzője, Arrigo Sacchi is megszólalt, hogy lehűtse a Napoli szurkolóit.

A 69 éves Sacchi mindig is arról volt híres, hogy sosem rejtette véka alá a véleményét. A Napoliról azt gondolja, hogy a Scudettót inkább hagyja meg másoknak.

“Sarri Napolija egy nagyszerű csapat, mely képes egyesíteni és hasznosítani az egyes játékosok eltérő képességeit. Sarri zseniálisan megtalálta az egyensúlyt a csapaton belül, de neki is és a keretnek is megvannak a határai. Bár a Napoli most már valóban álmodozhat a Scudettóról, de hogy ez meg is valósuljon, ahhoz egy nagyon különleges szezonnak kell lezajlania” – fejtette ki a véleményét.

“A legnagyobb problémájuk, hogy nincs olyan tapasztalatuk, mint az Internek, a Romának, a Juventus-nak vagy épp a Milannak. Ráadásul az Európa-liga mellett meg kell osztaniuk az erejüket, ez pedig döntő lesz. A dupla terhelés miatt nőni fognak az elhullajtott pontok és a sérülések mennyisége.”

“Az olasz labdarúgás a legjobb pillanatait éli idén” – mutatott rá Sacchi a Serie A idei kiegyensúlyozott jellegére.

“A Scudetto igazi várományosa az Inter. A Napolinak és a Fiorentinának viszont most csak sikerült túllépniük a valódi tudásszintjükön, de ez nem lesz tartós. A milánói feketekékeknek – a nápolyi vereség ellenére – van stílusuk, technikailag képzettek és hatalmas potenciál van a keretükben, hogy számos trófeát begyűjtsenek” – méltatta azt az Intert, akiket pár hete még az elavult taktikájuk miatt kritizált.

forrás: azzurri.co.hu