Recent comments

Friss Hírek

A répa nem tartozik hozzá a menünkhöz

Kedden a Roma szurkolói 50 kg répát vittek Trigoriába, amivel tiltakozásukat szerették volna kifejezni, miszerint a Roma játékosai mostanában nem farkasok, sokkal inkább nyulak.

 
A Roma múlt kedden 6:1-re kapott ki a Barcelonától a BL-ben, majd vasárnap hazai pályán az Atalantával maradt alul simán 2:0-ra. 


A szurkolók ezek után érezték úgy, hogy tiltakozniuk kell és 50 kg répát vittek a trigoriai edzőközpont bejáratához, majd kifeszítettek egy feliratot, amin az állt: 'Jó étvágyat, nyulak!'

"A répa nincs a menünkben."- mondta Sabatini a Sport Mediaset-nek egy az UTR és az AIRC által rendezett vacsorán.

"A csapat nagyon érzékeny és tudatos, de a művelt kritikának helye van, erre szükség is van, mert ettől lesz jobb a csapat. Nem szabad, hogy lehangoltak legyünk, vissza fog kerülni minden a helyére. Hinnünk kell a csapatban."

"Még mindig azokat a dolgokat tartjuk szem előtt, amiket meg kell tennünk, hiszen ez a csapat csupa jó játékosból áll, de legfőképpen jó srácokból. Tudják ők is, hogy rossz passzban vagyunk, vannak visszaesések, de teljesen tisztában vannak azzal az úttal, amit be kell járniuk. A Romának van egy kötelessége, harcban lenni a győzelemért." 


forrás: asroma.hu