Recent comments

Friss Hírek

Kínkeserves győzelem volt

A Juventus vezető találatát egy veterán higgadtságával elvégzett büntetőből szerző Paulo Dybala a Bologna elleni fontos győzelemről mesélt, amely hatására a csapat remélhetőleg kilábal a hullámvölgyből.


"Igen, ez nagyon kínkeserves győzelem volt." - nyilatkozta Dybala a mérkőzés lefújását követően. "Miután gólt kaptunk, nehéz helyzetbe kerültünk.

Nem kaphatunk gólt a legelső lehetőségből, ahogyan most történt. A csapatnak ezután sikerült jó teljesítményt nyújtania, s semmit sem engedélyeztünk nekik, ami nem volt könnyű.

Három fontos pontot szereztünk. Kétségkívül hiszünk abban, hogy versenyben vagyunk a Scudettóért. A korábbi mérkőzések alkalmával nem volt szerencsénk, ennyi az egész."


Az ifjú argentin támadót, játékstílusa alapján, Olaszországban gyakran hasonlítják honfitársához, Carlos Tévezhez, aki nyáron hazatér a Boca Juniorshoz.

"Igen, szoktak erről kérdezni. Egyszerűen csak próbálom a lehető legjobb teljesítményt nyújtani. A büntető ügyében az edző hozott döntést, Allegri azt mondta nekem, hogy végezzem el, én pedig megtettem. Egységesek vagyunk, s élvezem a pillanatot.

Buffon? Megkérdezte tőlem, hogy merre lőttem a büntetőt, mert bizonyosan nem láthatta." - viccelődött Dybala utalva a Juventus kapitányának szokására, hogy az eseménynek hátat fordítva várja, csapattársa sikerrel végzi-e el a zebramezesek javára megítélt büntetőrúgást.

forrás: juventuz.blog.hu