Recent comments

Friss Hírek

Meg tudom oldani a problémákat

Sinisa Mihajlovic, a csapat vezetőedzője megtartotta sajtótájékoztatóját a Sassuolo elleni meccs előtt. 


A szerb szakember beszélt a csapat jelenlegi helyzetéről, Silvio Berlusconiról, a taktikai formációról és a Sassuolóról is.
 
“Ahogy már korábban is mondtam, biztos vagyok abban, hogy meg tudom oldani a problémákat. A játékosok keményen dolgoznak és bízom bennük. Jelen pillanatban nem vagyunk egy világklasszis csapat, de próbálunk javulni. A Milan a közelmúltban elveszítette a csapat magját és újjáépülésre van szükség. Ez időt vesz igénybe. Nem tudom, hogy mennyi időre van szükség. Én vagyok az edző, az első aki felelős a csapat teljesítményéért. Biztos vagyok benne, hogy ki fogunk lábalni ebből a helyzetből. Néhány győzelem kell és jobb helyen fogunk állni a tabellán. A bajnokság jelenleg nagyon szoros.”

“Sassuolo? Nehéz mérkőzés lesz a bajnokság egyik legjobb formában lévő csapata ellen. Remekül kezdték a szezont és jól teljesítenek. Kemény ellenfél lesz. Azonban szükségünk van a három pontra és mindent meg kell tennünk a győzelemért. Berlusconi? Nagyon jó kapcsolatom van vele. Sokat beszélgetek vele, de nem csak a futballról. Történjen bármi, én mindig hálás leszek az elnök úrnak és Gallianinak egyaránt. Megpróbálom visszafizetni nekik a felém mutatott bizalmat. Tartozom nekik.”
“A 4-4-3-as és a 4-4-2-es felálláson dolgozunk, hiszen öt csatárból csak ketten állnak rendelkezésre. Még nem döntöttem a Sassuolo elleni kezdőcsapatról. Edzés után sokkal tisztábban fogom látni a dolgokat és ekkor hozom meg a döntéseket. Balotelli? A lehető leghamarabb meg akarjuk oldani a sérülését. Mario mindent megtesz ennek érdekében. Sajnos nem könnyű kezelni az ágyéksérülést. Nyilvánvalóan sokkal komolyabb a sérülése, mint azt először hinni lehetett.”

“Bizonyos szituációkat sokkal jobban kell kezelnünk. Nehéz megérteni, hogyan tudunk 70 percig jól játszani és gólt szerezni, majd utána eltűnni a pályáról. Véleményem szerint ez mentális kérdés. Ezekben a pillanatokban okosabbnak kell lennünk, például megtartani a labdát. Nem félek semmitől. Minden mérkőzésen a Milannak kell lenni a favoritnak, ellenféltől függetlenül. Mondom mindezt nagy tisztelettel.”

“Szeretném megragadni a lehetőséget, hogy köszönetet mondjak Ancelottinak, Capellónak és Sacchinak a támogatásért. Ők mindent megnyertek a klubbal.”

forrás: acmilan.hu