Recent comments

Friss Hírek

Még egy utolsó “próba”

Stefan De Vrij, a Lazio védelmének alapembere néhány hete küszködik a térdével, de a stábbal közösen úgy egyeztek meg, hogy még egyszer a konzervatív kezelést választják, mielőtt a játékos valóban kés alá feküdne.


“A döntéseket a sportolóval közösen hozzuk. Biztató, hogy a játékos egyetért a kétségeinkkel, aggályainkkal, és a tanácsainkkal.”-mondta Stefano Salvatori, az orvosi stáb tagja.

“A cél nem az, hogy olyan gyorsan megoldjuk a problémát ahogy lehet, hanem az, hogy végleg orvosoljuk. Teszünk még egy próbát ezzel a jól ismert technikával.”

A sportsérülések konzervatív kezelése azt jelenti, hogy többféle módon, számos eszközzel próbálják a problémát megoldani, mielőtt az alanyon műtéti beavatkozást végeznek. A tehermentesítésen kívül különböző masszázsok, rögzítések, gyógyszerek segítségével kezelik a sportolót, hogy annak ne kelljen hosszú hónapokat kihagynia a műtét után.

De Vrijnek korábban is akadtak gondjai a térdével: 18 évesen már átesett egy műtéten, de az előző szezon végén is megsérült. Újabban a válogatott meccsen szenvedett sérülést, térde pedig még mindig be van dagadva, így ha a fent említett kezelés nem segít, még a hónapban artroszkópos beavatkozást végezhetnek a játékoson, hogy egyszer, s mindenkorra megoldják a régóta húzódó problémát.

forrás: azzurri.co.hu