Recent comments

Friss Hírek

Nagy lökést adhat a győzelem

Sinisa Mihajlovic, a Milan vezetőedzője elégedetten nyilatkozott a Chievo elleni győzelem után, ugyanis a csapat hosszú idő után nem kapott gólt a bajnokságban. 


A szerb vezetőedző szerint nagy lökést adhat a csapatnak az előző két győzelem.

“Jól teljesítettünk a második félidőben és sok gólhelyzetet alakítottunk ki. Fontos volt, hogy megnyerjük a találkozót. Az első félidőben jól védekeztünk, a másodikban pedig remekül támadtunk és védekeztünk egyaránt. Az előző három mérkőzésen 7 fontos pontot gyűjtöttünk és jobb pozícióba kerültünk a bajnoki tabellán. Ez nagy lökést ad önbizalom szempontjából, de most a Lazio és az Atalanta elleni meccsre kell koncentrálnunk és maximális pontot kell szereznünk a két meccsen. Pozitív dolog, hogy tegnap kapott gól nélkül nyertünk.”
 
“A Chievo egy kiváló csapat. Ebben a szezonban mindenkinek megnehezítették a dolgát. Nagyon szervezettek és keményen harcolnak. Mióta felállást változtattunk, sokkal egységesebbek vagyunk. Ha a többi csatár ismét rendelkezésre fog állni, akkor formációt váltunk. Majd meglátjuk, mi fog történni. Donnarumma? Megtette, amit kértem tőle. Romagnoli? Jól játszott Alexszel és a csapat sokkal kiegyensúlyozottabb. Jelenleg az 5 csatárból ketten bevethetőek, így egy valaki kezd, a másik pedig csere. Niang még nem áll készen, de a Lazio ellen ott lesz a cserepadon. Nemrég állt teljesen edzésbe és talán csak 10-15 percet tud játszani.”

forrás: acmilan.hu