Recent comments

Friss Hírek

Taktikailag nagyon jól játszottunk

A Roma francia mestere a csapat taktikai teljesítményét emelte ki az Udinese elleni hazai sikert követően.


A 3:1-es siker azt jelenti, hogy a Roma maradt a tabella élén 10 fordulót követően, azonban Garcia nem akar a Scudettóról beszélni.

"Olyan csapatot küldtem a pályára, amelyik képes formációt váltani, de erre most nem volt szükség, mert taktikailag nagyon jól játszottunk."- mondta a meccs után a Mediaset Premium-nak Garcia.

"Maicon nagyon jól játszott, amikor így teljesít, az az egész csapatnak hatalmas segítség. Nagyon fontos, hogy folytassuk a pozitív sorozatunkat, de mindig csak a következő meccsre szabad összpontosítani. A Bajnokok Ligája meccsel most nem foglalkozunk, habár az is igen izgalmas találkozó lesz."

"Dzeko teljesítménye? Nem szeretem az egyéni teljesítményeket reflektorfénybe helyezni, mert a győzelemhez arra a 14 játékosra van szükség, akik pályára lépnek. Nem aggódom miatta, fog ő még nagyon sok gólt szerezni velünk. Játékidőre van szüksége és ő a csapat egyik nagyon fontos láncszeme, egyfajta hivatkozási pont mindenki számára."

"Ami Gervinhót illeti, az Afrika Nemzetek Kupája eléggé visszavetette őt, hiszen mindig nagyon nehéz visszatérni egy ilyen tornáról. Sosem tetszett, hogy januárban van ez a sorozat, mert a visszatérő játékosok már nem ugyanolyanok, mint mikor elmennek. A felkészülési időszakban nagyon keményen dolgozott és most újra az igazi Gervinhót láthatjuk."

"A Juvéval szembeni előnyünk? Mi csak magunkkal foglalkozunk, a minket üldöző 3 csapat pedig nyert. Az egyik riválisunkkal szemben szereztünk 3 pontot, de a Juventus fel fog támadni, hiszen nagyon jó csapatuk van és egy magas szintű edzőjük." 


forrás: asroma.hu