Recent comments

Friss Hírek

Az Inter bajnokesélyes

Massimiliano Allegri véleménye szerint az Inter bajnokesélyesnek tekinthető, a Derby d’Italia pedig nem döntő fontosságú a Juventus számára.


„Ez nem kiesésről döntő mérkőzés lesz, és a bajnokság kimeneteléről sem dönt.” - mondta a Juventus trénere a sajtótájékoztatóján.

„Azonban ez a Derby d’Italia lesz, és fantasztikus lesz részt venni benne. Egyértelmű, hogy nincsenek motivációs gondjaink a mérkőzés előtt.

Az a tervünk, hogy márciusban versenyben legyünk a bajnoki címért, és akkor legyünk a legjobb formában. A statisztikai adatok szerint túl sok gólt kapunk.

Az Inter csapatát tiszteljük, de nem félünk tőlük. A tabella tanúsága szerint az Inter az első számú favoritja a scudettónak, aztán következik a Roma, a Napoli, a Milan és esetleg a Juve.”


A tréner kihagyta a jelenlegi tabellavezető Fiorentinát, illetve a harmadik helyen tanyázó Laziót.

„A Fiorentina? Jó munkát végeznek, és szerintem megvan az esélyük arra, hogy az elsők között zárják a szezont.”

Claudio Marchisio visszatért a csapathoz, azonban Álvaro Morata, Paul Pogba és Martin Cáceres sérüléssel tért vissza a válogatott keretből.

„Mindenkinek az állapotát ki kell értékelnem. Van néhány válogatottunk, akik még nem épültek fel teljesen. Mindenki a teljes kerettel edzett, és először a szezon során mindenki a rendelkezésemre áll, bár eltérő erőnléti állapotban.

Szerencsére hosszú a szezon, így mindenkinek lesz ideje, hogy elfogadható edzettségi szintre jusson. Jelenleg egyetlen elérhető jobb szélső védőnk sincs.

Mario Mandzukić a keret részét képezi, és kiértékelem majd az állapotát, és Paulo Dybala esetében is ugyanez a helyzet. Mivel mindenki rendelkezésemre áll, így pihentethetek olyan játékosokat, akik több játéklehetőséghez jutottak a szezon során.

Ne feledjük, hogy háromnaponta játszunk a következő egy hónapban, és szerdán a Borussia Mönchengladbach lesz az ellenfél, amely mérkőzés dönthet a Bajnokok Ligája továbbjutásunkról.”

forrás: juventuz.blog.hu