Recent comments

Friss Hírek

Készen állunk a Juventusra

A Juventus soron következő bajnoki ellenfele, az Atalanta csapatának edzője, Edy Reja is nyilatkozott a sajtónak a vasárnapi mérkőzés előtt. 


Biztosította a szurkolókat, hogy felkészültek, és hogy problémát fognak okozni a Bianconerinek. 

"Tisztában vagyunk vele, hogy a Juventus tabellán elfoglalt pozíciója nem tükrözi a valóságot" – futotta le Reja a kötelező tiszteletköröket a sajtótájékoztatón. "Megvannak a játékosaik ahhoz, hogy újra versenyben legyenek a Scudettóért. Természetesen remélem, hogy a felzárkózást az ellenük esedékes meccsük után kezdik meg..."


A tréner ejtett néhány szót csapatának formájáról is.

"Jó formában vagyunk, és azért jövünk Torinóba, hogy fenntartsuk ezt a trendet. Fegyelmezetten kell védekeznünk az egész mérkőzés során és magas intenzitással kell játszanunk 90 percen keresztül." – utalt a bergamóiak mestere arra, hogy Allegri körülbelül mire számíthat az ellenféltől a meccs során...

"Nem változtatunk a támadójátékunk mentalitásán, amely eddig remek eredményekkel szolgált nekünk a szezonban. Pár helyen változtatnom kellett a csapaton, hiszen a hétközi forduló miatt három meccset játszunk egy héten belül. Az Atalanta készen áll, és megteszünk mindent, ami ahhoz kell, hogy még egy Juventus-szintű csapatnak is problémákat tudjuk okozni." – zárta elszánt nyilatkozatát Reja.

forrás: juventuz.blog.hu