Recent comments

Friss Hírek

A Torinóhoz látogatnak

A Milan szombat este a Torino otthonába látogat a Serie A 8. fordulójában.


A Torino hét forduló után az 5. helyen áll a bajnokságban 13 ponttal, a mérleg 4 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség, valamint 12-8-as gólkülönbség. 

A Toro az előző 5 bajnoki mérkőzéséből kettőt megnyert (Torino-Palermo 2-1, Torino-Sampdoria 2-0), kettőt elveszített (Carpi-Torino 2-1, Chievo-Torino 1-0) és egyszer döntetlen született (Hellas Verona-Torino 2-2).

A torinói együttes a Serie A-ban eddig 12 gólnál jár. A házi góllövőlistát pedig Fabio Quagliarella vezeti 4 góllal, majd Daniele Baselli jön 3 találattal.

A Torino eddig hazai pályán 100 százalékos, ugyanis három mérkőzésből három győzelem a mérleg. Az idegenbeli mutató 4 meccs, 1 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség.

Giampiero Ventura, a Torino vezetőedzője kijelölte keretét a mérkőzésre.

A TORINO KERETE:
 
KAPUSOK: Luca Castellazzi, Salvador Ichazo, Daniele Padelli

VÉDŐK: Cesare Bovo, Kamil Glik, Valerio Mantovani, Cristian Molinaro, Emiliano Moretti, Gaston Silva, Davide Zappacosta;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Afriyie Acquah, Daniele Baselli, Marco Benassi, Alessandro Gazzi, Sanjin Prcic, Giuseppe Vives;

TÁMADÓK: Amauri, Andrea Belotti, Maxi López, Josef Martinez, Fabio Quagliarella.

A Milan a 11. pozícióban helyezkedik el a tabellán 9 szerzett ponttal. 

A mérleg 3 győzelem és 4 vereség, továbbá 8 rúgott és 13 kapott gól. Ami az utóbbi 5 mérkőzést illeti, kétszer győzelem született (Udinese-Milan 2-3, Milan-Palermo 3-2) és három alkalommal vereség lett az eredmény (Milan-Napoli 0-4, Genoa-Milan 1-0, Inter-Milan 1-0).

A csapat legeredményesebb játékosa Carlos Bacca 3 góllal, majd őt követi Giacomo Bonaventura 2 góllal. Luiz Adriano, Cristian Zapata és Mario Balotelli 1 gólnál jár.

A lombard együttes a jelenlegi szezonban 3 mérkőzést játszott hazai környezetben, a mutató 2 győzelem és 1 vereség. Az idegenbeli mérleg nem túl pozitív, hiszen 4 meccs alatt az 1 győzelem mellé 3 vereség társul.

Sinisa Mihajlovic, a Milan vezetőedzője kijelölte utazó keretét. A keretben nem szerepel Antonio Nocerino, Mario Balotelli, Jeremy Ménez és M’Baye Niang neve.

A MILAN KERETE:
 
KAPUSOK: Christian Abbiati, Gianluigi Donnarumma, Diego López;

VÉDŐK: Ignazio Abate, Alex, Luca Antonelli, Davide Calabria, Mattia De Sciglio, Rodrigo Ely, Philippe Mexés, Alessio Romagnoli, Cristian Zapata;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Andrea Bertolacci, Giacomo Bonaventura, Nigel De Jong, José Mauri, Juraj Kucka, Riccardo Montolivo, Andrea Poli, Suso;

TÁMADÓK: Carlos Bacca, Alessio Cerci, Keisuke Honda, Luiz Adriano.

A két együttes összesen 190 alkalommal találkozott egymással, a mérleg 70 Milan és 54 Torino győzelem, míg 66 alkalommal döntetlen született. Ezeken a mérkőzéseken a rossoneri 287 gólt szerzett és 227 gólt kapott. A két csapat legutóbbi összecsapásán, május végén 3-0-s Milan győzelem született a San Siróban. 

A találkozót Andrea Gervasni vezeti. 




A 40 éves játékvezető eddig 134 mérkőzést vezetett az olasz élvonalban. Gervasoni a Torinónak 9 meccsen tevékenykedett, a mérleg 3 győzelem, 4 döntetlen és 2 vereség. A Milan mutatója a következő: 13 meccs, 7 győzelem, 3 döntetlen és 3 vereség.

forrás: acmilan.hu