Recent comments

Friss Hírek

Az Inter védőjével sokkolhatják a szurkolókat januárban

Egészen hajmeresztő pletyka látott napvilágot ma délelőtt az olasz sajtóban, amely szűk 3 hónappal a téli átigazolási időszak kezdete előtt máris alaposan felkavarta a mercato állóvizét.


A fókuszba ezúttal Milánó két büszkesége került, a Sport Mediaset értesülései szerint ugyanis a két csapat télen egy – nincs rá jobb szó – sokkoló transzferre készül egymással.

Az igazolás elsősorban a Milan szimpatizánsai számára hathat sokkolóan, az Interisták közül minden bizonnyal kevesen siratnák meg, ha Andrea Ranocchia végül valóban pirosra cserélné a mezében a kék csíkokat a télen. A Nerazzurri 27 éves középhátvédje évek óta a csapat egyik gyenge pontjának számít, számtalan hibája miatt pedig a válogatott kerettagságát is sokan megkérdőjelezik.

A Milant azonban mindez a jelek szerint nem zavarja, a Mediaset szerint ugyanis a csapat, miután már korábban is üldözte a védőt annak aláírásáért, januárban fél éves kölcsönszerződéssel próbálkozhat be a városi riválisnál, amely, tekintve, hogy Ranocchia idén abszolút csak kiegészítőember a csapatban (idén mindössze 5-ször lépett pályára, mindannyiszor csereként, és összesen 70 percet töltött el a gyepen), valószínűleg nem találna süket fülekre Eric Thohir-éknál.

Persze igaz és való, hogy ahogyan azt a napokban mi is megénekeltük, a Milan hátsó alakzatából jelen pillanatban borzasztóan hiányzik a rutin, Ranocchia pedig 157 Serie A-s meccsel a háta mögött ezt biztosan megadhatná a csapatnak, de a Milannál most már tényleg ideje lenne eldönteni, hogy mi is a cél: a visszatérés a dobogóra, vagy a középmezőnyös pozíció stabilizálása…

forrás: azzurri.co.hu