Recent comments

Friss Hírek

Remek meccsre számítok

A francia tréner izgalmas és szórakoztató meccset vár a Fiorentina vendégeként.

 
"Büszke vagyok arra, hogy nagyon sok szurkolónk elkísér bennünket Firenzébe, ez pedig plusz motiváció lesz számunkra, hogy jobban teljesítsünk."- kezdte a sajtótájékoztatót Garcia.

"Remek meccsre számítok az izgalmas hét keretében. A Fiorentina nagyon jó csapat, ráadásul nagyon jól kezdték a bajnokságot. Örömteli ilyen meccseket játszani, mint ez és örömteli lesz Paulo Sousaval találkozni, aki egyértelmű arculatot csinált a csapatának."

"Remélem, hogy ez a meccs legalább olyan szórakoztató lesz, mint a keddi BL meccsünk, eltekintve a bekapott 4 góltól. A tabella is azt mutatja, hogy ez a két csapat jól kezdte a bajnokságot."

A Roma teljesen kiszámíthatatlan játékot játszik, hiszen kedden a Bayer Leverkusen ellen 2:0-ás hátrányból fordított 4:2-re, majd a vége előtt 4:4 lett az eredmény.

"Eléggé különös meccs volt az. Amíg ilyen sok gólt szerzünk, addig az annak a jele, hogy képesek vagyunk meccseket nyerni. Persze nyilvánvaló, hogy senki nem örült akkor, amikor kiegyenlítettek. Meg kell tartanunk a labdát. Jelenleg 2 pontra vagyunk attól a második helytől, ami már továbbjutást jelent a BL csoportban, ráadásul a bajnokságban a második helyen állunk."

"Annak ellenére, hogy kicsit sok gólt kapunk, azért elég jól kezdtük a szezont. Folytatom a munkát előtérbe helyezve a védekezést és a védőket."

"Amikor gólt szerzünk, az első támadónk Wojciech Szczesny és ha védekezünk, akkor az első a vonalban Gervinho. Egyéni hibák fordulnak elő a támadásban és a védekezésben is."

"Fel kell ismernünk, hogy az a stílus, amit mi játszani akarunk, az támadó szellemű. Leverkusenben azért kaptunk 4 gólt, mert 10 ember volt a labda mögött és ez nem jó, mert meg kell találni az egyensúlyt. Az első évemtől kezdve, hogy itt vagyok, nekünk volt a legerősebb védelmünk a bajnokságban. Tudjuk, hogy Antonio Rüdigernek időre van szüksége a teljes beilleszkedéshez, míg Leandro Castan esetében türelmesnek kell lenni, hogy megtalálja 1 év kihagyás után a formáját."

Daniele De Rossi játéka kérdésessé vált, miután izomproblémákra panaszkodott.

"Már jobban érezte magát és edzett, ezért úgy tűnik, hogy a rendelkezésemre fog állni. Összeszedett egy kisebb sérülést, de már jobban van. Ami pedig Dzekót illeti, ha kezdeni fog, akkor ő egy plusz fegyvert jelent számunkra. Neki olyan társakra van szüksége, akik kiszolgálják a szélekről." 


forrás: asroma.hu