Recent comments

Friss Hírek

A taktikát bízzák rám

Silvio Berlusconi korábban kritizálta a szerb mestert; azt állította, Mihajlovicból hiányzik valami a sport taktikai részét illetően.


Miután egyértelművé tette, szerinte a felállás megváltoztatása nem oldja meg a klub problémáit, a mester válaszolt a médiának azokkal az állításokkal kapcsolatban, melyek szerint arra utasították: változtasso.az elképzelésein.

“Nincs olyan formáció amely megnyer vagy elveszít neked egy mérkőzést.”-kezte Mihajlovic.

“Az utóbbi hetekben rengeteg dolgot olvastam, köztük azt is, hogy a klub azt akarja, hogy változtassak a felálláson. Akárki is írta ezt, nem ismer engem. Beszélek a klubbal, de csakis én vagyok felelős a taktika kiválasztásáért.”

“Jelenleg a nagyobb egység az, amire szükségünk van. Nem voltunk képesek dolgozni a helyzeten, hiszen 11 vagy 12 játékosunk hiányzott.”

“Ha nem a megfelelő hozzáállással mész ki a pályára, teljesen mindegy, milyen a formáció.”

Mihajlovic szerint az az állítás, hogy a csapat  4 veresége során egyaránt képtelen volt reagálni arra, amikor hátrányba került, nem egészen igaz.

“Az Inter ellen eltaláltuk a kapufát, és a Genoa ellen is volt több helyzetünk. Azt is olvastam valahol, hogy a csapatom fut a legkevesebbet átlagban Olaszországban.”

“Ez nem helytálló. Mi az intenzitást részesítjük előnyben a lefutott távolság helyett. Az állítás ettől függetleül sem helyes, hiszen a többi csapatnál 7, míg a Milan-nál 6 mérkőzést vettek számításba.”

“A csapat ráadásul többször is játszott emberhátráynban, és nem minden mérkőzés tart ugyanannyi ideig.”

“Nem vitázom a médiával, de szeretném, ha a főbb lapok újságírói ellenőriznék az adataikat, mielőtt leírják őket.-mondta a szerb mester.

forrás: azzurri.co.hu