Recent comments

Friss Hírek

Megegyeztek a Chelsea-vel Cuadrado ügyében

Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus megegyezésre jutott a Chelsea-vel a londoniak tulajdonában álló, azonban a szezont kölcsönben Torinóban töltő kolumbiai szélső, Juan Cuadrado ügyében, aki a korábbi híreknél alacsonyabb áron, mintegy 22 millió  € fejében válthat klubot.

 
A kolumbiai válogatott játékos nyáron tért vissza Olaszországba, azt követően, hogy mindössze hat hónapig szerepelt a Premier League-ben, s ott nem sikerült meggyőző teljesítményt nyújtania, így José Mourinho nem gördített akadályt távozása elé.

A Juventus 1.5 millió €-t fizetett a Chelsea-nek Cuadrado kölcsönvételéért, s a pletykák 25 millió €-s, hivatalosan meg nem erősített kivásárlási árról szóltak.


A La Gazzetta dello Sport azonban ma arról számol be, hogy a két klub között született megállapodás szerint a Juventus 3 millió € engedményt kapott Cuadrado vételárából, s az üzletkötés a januári átigazolási piac megnyílásával válhat hivatalossá.

A 27 esztendős játékos, aki Angliában csak vergődött, újjászületett a zebracsíkos mezben, s gyakorlatilag azonnal kezdővé vált Massimiliano Allegri csapatában. 

forrás: juventuz.blog.hu