Recent comments

Friss Hírek

Pogbának kiegyensúlyozottságra van szüksége

A francia szövetségi kapitány, Didier Deschamps szerint Paul Pogbának kiegyensúlyozottságra van szüksége ahhoz, hogy kulcsfigurája legyen a válogatottnak, illetve hatékonyabbá kell válnia a középpályásnak.


A Juventus futballistája elég nehéz szezonkezdetet él meg, hiszen a csapat mindössze tizenkettedik a tabellán, két győzelmet szerzett a csapat hét meccsen, és fontos játszótársak távoztak a középpályáról Andrea Pirlo és Arturo Vidal klubváltásával, és Carlos Tévez hazatérése is kellemetlenül érintette az Öreg Hölgyet.

A megszokott középpályás sor széthullásával Paul Pogba nagyobb szerepet vállalt magára a csapatban, és ennek jeleként meg is kapta az utóbbi két évben Carlos Tévez által viselt tízes mezt.

A huszonkétéves futballistát a nyár folyamán többször szóba hozták különböző tőkegazdag klubokkal, azonban várhatóan a Juventusnál marad a közeljövőben, legalábbis jelenleg úgy tűnik, hogy a franciaországi 2016 EB-ig mindenképpen az olasz csapat mezét fogja hordani.


Didier Deschamps csapata Örményország és Dánia elleni barátságos mérkőzésekkel készül a következő napokban, a szövetségi kapitány pedig megosztotta véleményét Paul Pogbáról a sajtó képviselőivel.

„Először is fontos kiemelni, hogy Paul Pogba már jelenleg is nagyszerű szintet képvisel.

A kérdés most már csak az, hogy képes-e kiegyensúlyozott és hatékony játékot mutatni. Olyan labdakezelésre képes, ami lázba hozza az összes szurkolót. Ez számomra semmilyen gondot nem jelent, azonban ennek hatékonysággal kell párosulnia.

Nem mindig van ez így. Nem szeretném, ha abbahagyná ezeket a trükköket. Számos helyzetet kialakít. Ha mondanom kellene egy területet, amin javítani lehetne, az a hatékonyság.”

A szövetségi kapitány szavai minden bizonnyal nem megalapozatlanok, hiszen a fiatal francia futballista az eddigi hét bajnoki és két BL-mérkőzésen mindössze egy gólpasszt és egyetlen gólt jegyzett.

forrás: juventuz.blog.hu