Recent comments

Friss Hírek

Nem értem a kritikákat

Paul Pogba értetlenül áll a negatív kritika előtt, és véleménye szerint a szakemberek csak akkor találják meg őt, amikor a Juventusnak nem sikerül győznie.


Talán kijelenthető, hogy a középpályás ebben az évben a tízes mez átvételét követően nemigen nyújt olyan teljesítményt, amellyel elkápráztatta a szurkolókat az előző években.

A futballista az Inter elleni idegenbeli 0-0 után nyilatkozott a sajtónak, és véleménye szerint a csapat inkább egy pontot nyert, és korántsem kettőt veszített a vasárnapi eredménnyel.

„Ez olyan mérkőzés volt, amely megfordíthatja a szezont számunkra.” - mondta a fiatal csillag a Sky Sport Italia mikrofonjának.


„Nem értem, mire gondolnak az emberek, amikor azt mondják, hogy ebben az évben még nem látták az igazi Pogbát.

Csak arra koncentrálok, amit tennem kell, és hogy mit tehetek a csapatért, és véleményem szerint ennek semmi köze nincs a tízes mezhez.

Amikor a csapat halmozza az eredményeket, senki nem mond semmit, mindenki hallgat, azonban amikor rossz eredmények jelentkeznek, akkor ellenem fordulnak a dolgok, de a futball már csak ilyen.”

A francia válogatott eddig a szezonban tíz tétmeccsen lépett pályára az Öreg Hölgy csapatában, azonban eddig mindössze egy gólpassz és egy gól fűződik nevéhez, utóbbit a Genoa elleni büntetőből szerezte.

forrás: juventuz.blog.hu