Recent comments

Friss Hírek

Ilyen rossz még nem volt; ikszelt Torinóban a Milan

Az AC Milan a Torino otthonában 1–1-es döntetlent játszott a bajnokság 8. fordulójában a szezon legunalmasabb első félideje után.


Egyik csapat sem lehetett túl bizakodó a szombati összecsapás előtt, a torinóiak bár az ötödik helyen álltak a 8. forduló előtt, előző, Carpi elleni találkozójukon vereséget szenvedtek, a középmezőnyben szerénykedő Milan pedig zsinórban két meccset bukott, 4–0-s vereség a Napolitól, előtte pedig egygólos a Genoa otthonában.

Az első félidő finoman szólva nem ugrasztotta talpra a torinói közönséget. Sokatmondó statisztikai adat: az első 45 percben összesen négy kapura tartó lövést számlálhattunk. Ez az idény legrosszabbja.

Lépjünk is gyorsan tovább, a fordulás után már nagyobb kedvvel vetették bele magukat a játékba a felek, jött a gól is. Egy tökéletesen kijátszott akció végén Carlos Bacca kapta Bertolaccitól a labdát hét méterre a kaputól, majd állított rajta egyet és elemi erővel a léc alá bombázott (0–1).

Igen ám, de a hazaiak nem adták ilyen könnyen magukat, jött az egyenlítés! Az egy perce a pályán lévő Belotti vállal tette Daniele Baselli elé a labdát, majd kilőtte a rövid alsót (1–1).

A milánóiak ezzel az iksszel továbbra is a 11. helyen állnak, két ponttal megelőzve a 12. Juventust. 

Torino–AC Milan 1–1 (Baselli 73., ill. Bacca 63.)

forrás: NSO