Recent comments

Friss Hírek

Mindenki hibázott

Rudi Garcia úgy véli, a Leverkusen elleni meccsnek volt legalább 2 pozitívuma, azonban az öltözőben elmondta a játékosoknak, hogy ezen a meccsen mindenki hibázott.

 
"Legalább 2 pozitívuma volt ennek a meccsnek. 2:0-ás hátrányban feladhattuk volna, de nem tettük, ehelyett jól játszottunk és szereztünk 4 gólt. Viszont 10 perccel a vége előtt jobban kellett volna figyelnünk a védekezésre. Végül 1 pontot hoztunk el idegenből, ami szintén pozitív."- nyilatkozta Garcia a Mediaset Premium-nak.

"Az igaz, hogy négy gól idegenben sok, de nagyon fontos volt a csapat hozzáállása. Túlságosan visszahúzódtunk és talán határozottabbnak kellett volna lennünk. A harmadik góljuk nagyon szép volt, azzal nem lehetett mit tenni."

A Roma az első hat BL gólját a meccsek első 30 percében kapta, ami azt jelenti, hogy a csapatból hiányzik a meccsek elején a megfelelő intenzitás.

"A tizenegyes a mérkőzés 4. percében hatalmas balszerencse volt. A második góljuk a mi hibánkból született, de hozzáteszem, a csapat jól játszott. A második félidőben több területet hagytunk a Bayernek és így ők kontrázhattak."

"Az teljesen igaz, hogy ha nincs nálunk a labda, akkor a csapat elveszti az egyensúlyát. Leandro Castan nélkül, aki még nincs 100%-os állapotban és egy sérülésből visszatért Antonio Rüdigerrel nem könnyű a helyzetünk. Azonban ezen az estén nem csak a védelem hibáztatható. Nagyon fontos, hogy az öltözőben mindenki megértse, mindenki hibázott, a felelősség közös. Szereztünk 4 gólt, de a védekezést illetően nagyon sokat kell javulnunk. Sajnos az elszalasztott győzelmi lehetőség miatt a csoport utolsó helyén vagyunk."


forrás: asroma.hu