Recent comments

Friss Hírek

Tartsanak ki Mihajlovic mellett

Fabio Capello, a csapat korábbi sikeredzője a Gazzettának nyilatkozott a Milan jelenlegi helyzetéről.


Az olasz szakember beszélt Mihajlovicról, a nyári igazolásokról, a védelemről és Gallianiról is.

“Milan? Időt kell hagyni az edzőnek, meg kell ismerje a játékosait és a környezetet. Teljesen Mihajlovic oldalán állok, bízom benne. Komoly férfi, aki tudja mit akar. Jók a benyomásaim róla. Amikor a pályán és az öltözőben voltak még vezérek, akkor minden könnyebb volt, ilyen dolgok nem történtek a Milannal, mint most. A szenátorok távozása 3 éve komoly veszteség volt. Ha ennyi veterán hagyja el a csapatot, nagyon nehéz újat építeni. Alapigazság, hogy egy ilyen helyzetet képtelenség 1 év alatt megváltoztatni, főleg ha olyan gondokkal küzdünk, mint az előző években.”

“A Milannak arra kell törekednie, hogy szezononként legalább 2 nagy nevet a csapathoz hozzon. Hiába jön 5-6 játékos, ha nem ütik meg a szintet. Luiz Adriano és Bacca jó igazolások voltak, ahogy Romagnoli is, de szükség van mellé egy tapasztaltabb védőtársra. Galliani? Ami az utóbbi időszakban az edzőkkel történt az sajnos megesik, de ugyanez a helyzet a vezérkarral is. Ha nyersz jó vagy, ha nem téged vesznek elő. Ismerve Berlusconit, biztos vagyok benne, hogy a csapat mellett áll, annak ellenére, hogy mostanában nincs annyira középpontban. Mr. Bee? A futball már üzletté vált és ehhez elengedhetetlenek az új befektetők. A legfontosabb, hogy megmaradjon a Milan egyénisége, ami mindig fontos volt a klub számára.”

“Az én Milanomban és Sacchi Milanjában is elképesztő képességű védők voltak, de a mostaniak túl sok buta hibát követnek el. Mihajlovic szintén ebben a pozícióban játszott, tudja mik a csapat gyenge pontjai, amiket ki kell javítania. Viszont 
 ugyanolyan nagy szükség van egy igazi középpályásra, aki irányítja a játékot és a meccset. Sinisának meg kell találnia azt a 12-13 játékost, akikben bízhat és akikre támaszkodhat. A tanácsom az a Milannak, hogy tartson ki Mihajlovic mellett.”

forrás: acmilan.hu