Recent comments

Friss Hírek

Hazai pályán vesztett pontot a Juve

Hiába a Mönchengladbach elleni hazai meccset tartották papíron a legkönnyebb csoportmeccsnek a Juventus szurkolói, a német csapat ellen vesztett pontot először az olasz bajnok az idei BL-kiírásban.


A Serie A-ban gyengélkedő Juventus a BL-ben eddig mindkét meccsét megnyerte, s a harmadik fordulóban a papíron legkönnyebbnek tűnő csoportmeccsét várta a nullapontos Mönchengladbach ellen. Az utóbbi hetekben a Bundesligában feljavuló német csapat azonban kemény diónak bizonyult, az első negyvenöt percben a torinóiak nem találták el Sommer kapuját. Vagy pontatlanok voltak, vagy a védők vetődtek bele a lövésekbe – vagy éppen Álvaro Morata választott rossz megoldást, miközben Paul Pogba üresen várta a labdát.

Az első félidő legnagyobb szurkolói felhördülését az okozta, hogy a skót Craig Thomson játékvezető a 42. percben nem állította ki a Moratát felrúgó Álvaro Dominguezt. 

A fordulás után Pogba legalább azt elérte, hogy két lövését Sommernek kelljen hárítania, de gólt sem ő, sem Morata nem szerzett – utóbbi sorozatban a hatodik BL-meccsén lehetett volna eredményes. A szurkolóknak nem maradt más örömük, mint Gianluigi Buffont ünnepelni – a kapus ugyanis ezen az estén megdöntötte Alessandro Del Piero 48 867 játékperces klubrekordját.

 D-CSOPORT
Juventus–Borussia Mönchengladbach 0–0


forrás:NSO