Recent comments

Friss Hírek

Nem csak a Juventus követi Berardit

A Sassuolo igazgatója, Giovanni Carnevali a Tuttosport-nak nyilatkozva beszélt a szurkolók egy része által szinte már zebracsíkos mezben látott Domenico Berardi jövőjéről és a torinói klub érdeklődéséről.

 
"Gyakran és szívesen vacsorázom együtt Marottával." - nyilatkozta Carnevali. "Az egyik alkalommal én, a következő alkalommal ő fizet, régi barátok vagyunk.

Lévén, hogy a kapcsolatunk baráti, gyakran adódik, hogy egyáltalán nem a labdarúgásról beszélünk. Szerencsére egyéb érdeklődési köreink is vannak.

Kizárható a januári klubváltás, ez összeegyeztethetetlen a politikánkkal. Korábban már elutasítottuk Zaza téli átigazolását is. Jelen pillanatban Berardi teljes egészében a Sassuolo játékosa, s nem olyan klub vagyunk, amely rákényszerül az eladásra. 


Tavaly tíz millió eurót fordítottunk arra, hogy teljesen megszerezzük, azonban a Juventusszal nyitottak a tárgyalások. Ez előnyt jelent számukra, de nem csak a Juventus követi Berardit.

Braida? Ő gyakran jár nálunk, hogy megnézze a mérkőzéseinket, s örömünkre szolgál, hogy egy olyan klub, mint a Barcelona figyeli a játékosainkat.

Egy háromszög Moratával és Dybalával? Három top színvonalú fiatal játékos, elképesztő trió lenne. 

Soha sem beszéltem a Juvéval Vrsaljkóról. Nyáron számos ajánlatot kaptunk, de meg akartuk tartani, mivel szerepet szánunk neki a jövővel kapcsolatos terveinkben.”

forrás: juventuz.blog.hu