Recent comments

Friss Hírek

Nagy jövő áll Romagnoli előtt

Franco Baresi szerint a csapatnak időre van szüksége a fejlődéshez és úgy véli, hogy Alessio Romagnoli az olasz bajnokság egyik legnagyobb tehetsége.

 
Baresi a pályafutása alatt csak a Milanban játszott és több mint 700 mérkőzésen lépett pályára a csapatban. Az 55 éves legenda 6 Scudettót, 4 Olasz szuperkupát, 3 BEK/BL-serleget és 3 Európai szuperkupát nyert a piros-feketékkel.

“Van potenciál a csapatban és a fejlődéshez időre van szükség. A bajnokság elején járunk, így a Milannak és az Internek is javulnia kell. Sok játékos érkezett a csapathoz és ismét edzőváltás volt. Szombaton lesz egy fontos mérkőzésünk a Torino ellen. Nem lesz könnyű, de biztos vagyok benne, hogy a Milan jól fog teljesíteni.” – mondta Baresi a riporternek.

Az utóbbi időben egyre több kritika érte a csapat fiatal középhátvédjét, Alessio Romagnolit, aki a nyáron 25 millió euróért érkezett a Romától. Baresi megvédte az olasz védőt.

“Romagnoli az egyik legtehetségesebb játékos a bajnokságban. Azt hiszem, hogy nagy jövő áll előtte. Remek személyisége van és nagyon fiatal. Balotelli? Nem én vagyok az edző, de azt hiszem, hogy Mariónak játszania kell.”

forrás: acmilan.hu