Recent comments

Friss Hírek

Nem fért kétség a győzelemhez

A Roma mestere szerint a kapott két gól ellenére egyáltalán nem fért kétség a fővárosi együttes győzelméhez.

 
Garciát sok kritika érte a hétközi, BATE Boriszov elleni vereség miatt és ezért nagy volt a nyomás a csapaton, mindenképpen győzelemre volt szükség Palermóban.

"Az első félidei teljesítmény a BATE elleni második félidő folytatása volt."- mondta Garcia.

"Sajnáljuk, hogy bekaptuk azt az első gólt, az a mi hibánk volt, mi adtuk nekik a lehetőséget. Elégedett vagyok a srácokkal, mert idegenben nyerni sosem egyszerű."

"Természetesen remélem nem kell majd mindig 4 gól ahhoz, hogy nyerjünk. Nem volt kétségem afelől, hogy a csapat megfelelő válasszal fog szolgálni, hiszen megmutatták már, hogy remek dolgokra képesek. Most azt kell bebizonyítanunk, hogy tudunk egy egész meccsen keresztül jól játszani, ahogy tettük azt a Juventus és a Barcelona ellen. Most a válogatott meccsek miatt jön egy kis szünet és azon fogunk dolgozni, hogy a nyáron érkezettek még jobban beilleszkedjenek."

A mérkőzésen Gervinho 2 gólt is szerzett, ráadásul a BL-ben is eredményes volt szintén sokat kritizált csatár.

"Amikor nem játszik jól, akkor lényegében nem játszik. Teljesen ökörség azt állítani, hogy azért játszik, mert őt favorizálom. Amikor ilyen formában van, akkor hatalmas segítség a csapat számára."

"De nem csak ő volt jó ma, hanem az egész csapat, különösen az első félidőben. A félidőt követően megpróbáltuk uralni a játékot és túl korán akartunk ráülni az eredményre. Remélem, hogy tanulunk a hibákból és minden meccset hasonló intenzitással kezdünk majd."

"Én mindig nyugodt vagyok, a csapat mentalitása megfelelő, a csapat jó és mindig küzd. Mi mindig a 95. percig harcolunk és van, hogy már a meccs előtt 5 percel is. A BATE elleni első félidőért vállaltam a felelősséget, de a játékosoknak hinniük kell bennem és akkor jók leszünk. Szeretem ezt a csapatot és ha egységesek maradunk, akkor csodálatos dolgokra leszünk képesek." 


forrás: asroma.hu