Recent comments

Friss Hírek

A Lech magyar trióval nyert Firenzében, tíz emberrel nyert a Lazio

A Lech Poznan három magyarral a kezdőcsapatában, a gólpasszt adó Lovrencsics Gergő és a védelemben remeklő Kádár Tamás fontos szerepével 2–1-re győzött a Fiorentina vendégeként az Európa-liga 3. fordulójában. 


A Lech Poznan mindhárom magyar labdarúgója a kezdő tizenegyben kapott szerepet Jan Urban vezetőedzőtől. Holman Dávid a 68. percig volt a pályán, míg Kádár Tamás és Lovrencsics Gergő végigjátszotta a találkozót. 

A mérkőzésen végig jól tartották magukat a vendégek a Paulo Sousa vezette Fiorentina ellen, sőt a 65. percben Lovrencsics Gergő húzott el a jobb oldalon, majd a lapos beadását Dawid Kownacki váltotta gólra. A lengyel találat után mindent megtett az egyenlítésért az olasz listavezető, de a 82. percben újra a poznaniak szereztek gólt egy Lovrencsics által beívelt szabadrúgás után, amely után már csak a szépítésre futotta a hazai csapat erejéből.

I-CSOPORTFiorentina (olasz)–Lech Poznan (lengyel) 1–2 (G. Rossi 90., ill. Kownacki 65., Gajos 82.)
Kiállítva: Rebic (92.)



Maurício kiállítása miatt már a hatodik perctől emberelőnyben játszhatott a Rosenborg, ez azonban nem zavarta össze a Laziót, amely három gólt lőve otthon tartotta a továbbjutáshoz nagyon fontos három pontot.  

G-CSOPORT
Lazio (olasz)–Rosenborg (norvég) 3–1 (Matri 28., F. Anderson 54., Candreva 79., ill. Söderlund 69.)
Kiállítva: Maurício (6.)


 forrás: NSO