Recent comments

Friss Hírek

Az Internél vannak komolyabb bajnokesélyesek

Roberto Mancini véleménye szerint a Juventus, Napoli és Roma jobban felkészült a bajnoki címért folyó küzdelemre, mint az Inter, ezért nagyon nehéz harcra számít a bajnokság tekintetében.



Az egykori Manchester City tréner a szezon elején meglepetésre az első helyen tartotta a milánói nerazzurri alakulatot, aztán a Fiorentina letaszította a jobb időket is megélt csapatot a trónról.

„Mindig nehéz visszatérni egy olyan klubhoz, ahol már címeket és kupákat nyert az ember, mivel nemigen lehet ennél jobban teljesíteni.” - mondta az angol bajnokságot is megjárt tréner a Guardian riporterének.

„Azonban a klub hívó szavára minden kockázatot vállaltam, mivel ez rendkívül nehéz helyzet. Az Inter és a Milan mindig a BL-ben játszott, jelenleg azonban mindkét klubnak javítania kell teljesítményén.


Soha nem egyszerű szezon közben csatlakozni egy csapathoz. Nem ismertem az összes játékost, és a teljes játékrendszert meg kellett újítanom.

Ebben az évben együtt vágtunk neki a szezonnak, és jött néhány új játékos. Kemény évad lesz, véleményem szerint az összes klub olyan problémákkal fog szembenézni, mint mi, mivel lehetetlen az összes mérkőzésen győzedelmeskedni.

A cél a Bajnokok Ligáját biztosító helyezés elérése, és talán elgondolkodhatunk a bajnoki címen, amennyiben harminc mérkőzést követően is a tabella elején találjuk magunkat. Jelenleg azonban nehéz ezzel számolni, mivel a Juventus, Napoli és Roma is nálunk jobb kerettel rendelkező csapat.
Az Inter öt éve Bajnokok Ligáját nyert, és véleményem szerint ez a csapat igazi szintje. Fontosnak tartom, hogy jövőre visszatérjünk eben a rangos sorozatba.”

forrás: juventuz.blog.hu