Recent comments

Friss Hírek

Meg akarjuk verni a Juventust

A válogatott selejtezők véget értek, a következő egy hónapban ismét a kluboké lesz a főszerep, a Serie A pedig máris egy fantasztikus hétvégével ajándékozza meg a világot, hiszen vasárnap este jön a Derby d’Italia!


Méghozzá az elmúlt hosszú évek talán legjobban várt Derby d’Italiája, hiszen hosszú idő óta először most nem billen el a mérleg nyelve egyértelműen egyik vagy másik csapat javára, amikor az esélyeket és a csapatok erejét tippeljük meg. A rendkívül gyengén kezdő Juve és a szárnyalva indító, de azóta belassító Inter vasárnapi összecsapása sok szempontból máris döntő jelentőségű lehet, nem csoda hát, hogy egész Olaszország a meccs lázában ég már.

Így van ezzel az Inter frissen vásárolt balhátvédje, Alex Telles is, aki már most a vasárnapi meccsre fókuszál, és elmondása szerint teljes erejével készül, hogy legyőzhesse csapatával a Juvét a hét végén.

“Keményen készülünk a meccsre; ez egy olyan találkozó lesz, amit muszáj lesz megnyernünk. Nagyon fontos hét áll előttünk, mert ezen a héten a bajnokság rengeteget változhat. Koncentráltnak kell maradnunk, hogy megnyerhessük ezt a kulcsfontosságú meccset.”
“Azt üzenem a szurkolóknak, hogy nagyon keményen dolgozunk, és csak a játékra és a győzelmekre fókuszálunk. Meg akarjuk verni a Juventust saját magunkért és a szurkolókért.“

Alex Telles eddig 5 meccsen kapott szerepet az Interben, és máris kiosztott 2 gólpasszt új csapatában a 22 éves brazil.

forrás: azzurri.co.hu