Recent comments

Friss Hírek

Nagyon dühös vagyok

A Juventus kénytelen volt egyetlen ponttal zárni az előzetesen a Bajnokok Ligája csoportkör talán legkönnyebbnek tűnő mérkőzését, s a torinóiak mestere dühösen nyilatkozott a találkozó lefújását követően.


"Ha a tiszta gólhelyzeteket nézzük, kevés akadt belőle." - nyilatkozta Allegri a Mediaset Premium-nak. "Ugyanakkor, ha azokat a helyzeteket vesszük, amelyeket gólra válthattunk volna, meglehetősen sokat teremtettünk belőlük. Időnként rossz döntést hoztunk, máskor túlzottan önzőek voltunk.

Megváltoztathattuk volna a mérkőzést és betalálhattunk volna, ha jobban játsszuk meg az utolsó passzokat. Hasonló volt a helyzet a San Siróban, s most sem tudtunk előnyt kovácsolni a labdabirtoklásból.


Ma este nagyon dühös vagyok, mert jobb teljesítményt kell nyújtanunk az utolsó harmadban. Be kellett volna találnunk a San Siróban, s ugyanez igaz a ma estére is. Be kell találnunk azokban a helyzetekben, vagy tovább kell passzolnunk a labdát annak a csapattársnak, aki előnyösebb helyzetben van."

Allegrit arról is megkérdezték, hogy miért cserélte le Cuadradót, illetve miért csupán az utolsó percekben küldte pályára az agilisen játszó Dybalát.

"Cuadrado sokat játszott az utóbbi időben, s nem volt olyan pontos, mint általában. Inkább a csapategységek között akartam játszatni, mert úgy gondoltam, hogy ott meghatározóbb lehet. Dybalának volt két-három szép megmozdulása, fiatal, s minőséget képvisel, de érnie kell. Nagy játékos válik majd belőle, de egy másik szerepkörben, mint ahol az előző szezonban a Palermóban játszott."

forrás: juventuz.blog.hu