Recent comments

Friss Hírek

Nem lazíthatunk

A francia tréner nagyjából elégedett az Empoli ellen látottakkal, azonban kijelentette, a Roma nem lazíthat az utolsó percig sem.


"Minden tiszteletem az Empolié, hiszen rengeteg problémát okoztak nekünk."- kezdte a meccs után Garcia.

"Sokat jelentett, hogy játékrendszert váltottunk, mert így a második félidőben már jobban domináltunk. Miralem Pjanic remek szabadrúgás gólja kellett az Empoli feltöréséhez, plusz fontos volt, hogy az ő szögletéből fejelt gólt Daniele De Rossi is. Sajnos megint kaptunk egy gólt, jó lenne, ha keddtől kezdve ez elmaradna."

Leandro Castan először játszott végig meccset hosszú kihagyás után az Olimpicóban.

"Nagyon fontos volt számára a visszatérés. Szimbolikus, hogy az utolsó meccse a sérülés előtt éppen az Empoli ellen volt és most szintén ellenük tért vissza. A harcos visszatért. Keita nélkül De Rossinak a középpályán van a helye."

"Az első félidőben sok volt a les és a középpályán sokszor vesztettük el a labdát, de akkor az Empolinak több játékosa volt azon a részen. A másik probléma az volt, hogy az utolsó 5 percre elment a hangom és nem tudtam motiválni a játékosokat. Nagyon fontos, hogy csak a lefújást követően szabad lazítani, nem pedig már a meccs befejezése előtt 5 perccel."

"Jelenleg a második helyen állunk és folytatni akarjuk a győzelmi sorozatunkat. Most a Bayer elleni BL meccsre koncentrálunk, mert tudjuk, hogy eredményt kell elérnünk Leverkusenben. Edin Dzeko jó úton halad, hogy visszatérjen, hiszen nagyon fontos a csapat számára." 


forrás: asroma.hu