Recent comments

Friss Hírek

Dzeko a padon, Cerci újra a kezdőben

Két mérkőzéssel veszi kezdetét ma este a Serie A 8. fordulója: a Romára papíron kötelező feladat vár az Empoli elleni hazai ütközet során, a Milannak viszont valószínűleg kőkemény munkára lesz szüksége a Torino otthonában.


Garantáltnak tűnik viszont, hogy két izgalmas és kiélezett meccset láthatunk ma este, kezdve a Roma-Empoli összecsapással. 

A Farkasok, bár átestek néhány kisebb döccenőn a szezon elején, utolsó két meccsüket már megnyerték, aminek köszönhetően 14 pontjukkal felkapaszkodtak a 4. helyre. Az Empoli ellenben csupán a 16., de miután legutóbb győzni tudtak, a szívós kékek ellen a Roma sem mehet majd biztosra.

A Románál visszatérhet sérülése után Maicon és Edin Dzeko, de a bosnyák gólgép egyelőre csak a padon foglalhat majd helyet, Francesco Totti sérülésével így Gervinho lehet a hírek szerint a hamis 9-es a csapatban. A másik oldalon viszont a csapat esze, Saponara hiányzik majd, mivel két mérkőzéses eltiltását tölti.

ROMA (4-3-3): Szczesny – Maicon, Manolas, Rüdiger, Digne – Pjanic, De Rossi, Nainggolan – Florenzi, Gervinho, Salah.

EMPOLI (4-3-1-2): Skorupski – Laurini, Tonelli, Costa, Mario Rui – Paredes, Ronaldo, Buchel – Krunic – Pucciarelli, Maccarone.

Szűk három órával később igazán rágós falat akadhat a Milan torkán, ha nem vigyáznak Mihajlovicék: a Torino szenzációsan startolt az új idényben, jelenleg az 5. helyen foglalják el, hazai pályán pedig mindhárom meccsüket (Fiorentina, Sampdoria, Palermo) megverték. 

A Milan ellenben kiismerhetetlen: 3 győzelem, 4 vereség, hol kiváló, hol kilátástalan játék, ráadásul a 13 bekapott gólnál többet csak a Carpi tud felmutatni…

A védelem ma is érdekesen festhet, bár Abate visszatérését jelen helyzetben valószínűleg üdvözlik a Milanisták, Alex nevét talán már kevésbé találják majd hízelgőnek. Elöl ezúttal 3 csatár is szerepet kaphat, a sérült Balotelli és Menez mellett kimaradhat Bacca is, ellentétben a korábbi klubja ellen bizonyítani akaró Cercivel.

TORINO (3-5-2): Padelli – Bovo, Glik, Moretti – Zappacosta, Acquah, Gazzi, Baselli, Molinaro – Maxi Lopez, Quagliarella.

MILAN (4-3-3): Diego Lopez – Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli – Kucka, Montolivo, Bertolacci – Cerci, Luiz Adriano, Bonaventura.

forrás: azzurri.co.hu